diumenge, 18 de maig del 2014

Coca de trempó

La foto del blog d'on vaig treure la recepta és
molt més bona. Les ratlles són les marques
dels atacs successius,
Ingredients
Per a la massa
500 g de farina
150 ml d'oli
150 ml d'aigua

Per al trempó
3 pebrots verds
2 cebes
3 tomàquets
Oli, sal, julivert, 1 gra d'all

Elaboració
Preparem la massa mesclant la farina amb l'aigua i l'oli fins que quedi ben elàstica. De primer, es pot treballar en un bol amb la batedora i, després, amb les mans sobre el marbre.
Quan la massa ja sigui ben elàstica, l'estenem amb el corró sobre la safata del forn (jo hi vaig posar paper de cuinar) fent que quedi ben fina.

Mentre escalfem el forn a 180º, tallem la ceba en juliana i l'estenem sobre la massa fins a cobrir-la. Tallem el pebrot a tires i l'estenem sobre la ceba fins a cobrir-la també. I, finalment, tallem el tomàquet com per amanida, però molt primet i l'estenem per sobre de tot. Salpebrem i hi tirem all ben picat i julivert. Per acabar, un raig d'oli.

Necessita uns 20 minuts de forn, però la coca estarà llesta quan les verdures estiguin cuites i la massa, daurada.

Notes
Aquest recepta la vaig llegir al blog de la Meritxell Tineo que es dedica sobre tot a rebosteria. Mireu-lo, hi ha molta cosa i molt ben explicada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada